Stap 4.

Occasion

Professionele Fotografie

Professionele fotografie

Uw auto is nu volledig in orde gemaakt voor de veiling of verkoop. Wat ons nog rest is de optimale presentatie van uw auto. Onze fotografie professionals weten precies hoe ze uw auto met commercieel aantrekkelijk beeldmateriaal in de markt moeten zetten. Het beeldmateriaal is geschikt voor als u uw auto online gaat verkopen.

Met onze ruime ervaring in de automotive branche weten we waar een potentiële autokoper naar op zoek is. Ook als de marktvraag verandert, zijn we hier als eerste van op de hoogte. Deze kennis delen we met onze fotografen, zodat de presentatie van uw auto de moderne markt aanspreekt. Wanneer de foto’s gereed zijn, is de auto klaar voor de volgende stap. Gaat u de auto niet (zelf) doorverkopen? Dan is fotografie voor u vermoedelijk overbodig. In dat geval kan de auto na deze stap worden opgehaald of getransporteerd naar een door u aangewezen locatie.

U bent natuurlijk niet gebonden aan het gehele traject. Indien gewenst verlenen wij alleen de diensten die nodig zijn om de auto voor de volgende berijder in orde te maken. Op die manier houdt u de kosten laag en vermeerdert u toch de autowaarde. Gelijk na inname kunt u digitaal het kostenoverzicht inzien.  

Vraag nu een inspectie aan

Gelijk een afspraak maken voor de intake? Dat kan via onderstaand formulier.

Auto verkoopklaar binnen 48 uur

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze!