Over ons

Een soepele doorstart

Wanneer een auto een nieuwe eigenaar krijgt, of dat nu is vanwege een verkoop, een veiling of vanwege het einde van een leaseperiode, is een reconditionering vaak welkom. Wat voor de één een afgesloten hoofdstuk is, is voor een ander een begin. Dat is het mooie van de automotive branche. Het is daarom van groot belang dat het traject van inname, het verkoopklaar maken en het aanbieden van de auto de zorg krijgt die het nodig heeft om een mooie doorstart te maken.

Ons team van experts staat voor u klaar om u het gehele remarketing traject uit handen te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het traject in te korten of uit te breiden; uw wensen staan bij ons centraal. Omdat Verkoopklaar.nl alle diensten onder één dak heeft, is onze werkwijze bijzonder efficiënt en kostenbesparend. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen.

Zorgeloos uw auto klaar voor de verkoop

Sleutel tot succesvolle verkoop

Flexibel aanbod, razendsnelle service

Verkoopklaar.nl is een uniek remarketing concept waarbij we in vijf stappen iedere auto weer feilloos in orde maken.  Na de inname herstellen we eventuele schade op vakkundige wijze, reinigen we de auto grondig en zorgen we voor  professionele fotografie zodat de auto optimaal in de (digitale) showroom of op de veiling kan worden gepresenteerd.

Na oplevering zorgen we dat de auto op de juiste plek terecht komt. Terug bij u, of direct bij een geschikt autobedrijf  of veiling. Bij vergelijkbare aanbieders duurt dit traject 7 tot 9 dagen, maar dankzij ons unieke concept kunnen wij  dit alles binnen 48 uur doen (van ‘go’ tot verkoopklaar).

IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN IS UW AUTO VERKOOPKLAAR!

De vijf stappen:

  1. Inspectie en kostenindicatie
  2. Schadeherstel
  3. Reinigen en poetsen
  4. Professionele fotografie
  5. Oplevering

UW AUTO BINNEN 48 UUR WEER ALS NIEUW, KLAAR VOOR DE VERKOOP!

De kenmerken van Verkoopklaar.nl:  

  • Uw auto weer als nieuw binnen 48 uur (exclusief transport)
  • Alle diensten onder één dak
  • Traject op maat
  • Grondig en professioneel  
  • Voor ieder type auto

Auto verkoopklaar binnen 48 uur

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze!