Stap 1.

Occasion

Inspectie en kostenindicatie

Om te bepalen hoe we u het beste van dienst kunnen zijn, bespreken we graag uw wensen en welke van onze diensten voor u relevant zijn. Omdat al onze werkzaamheden onder één dak plaatsvinden, hoeft u voor verschillende klussen niet meer langs meerdere shops. Wel zo eenvoudig!

Bovendien geldt voor ál onze trajecten dat deze na intake gegarandeerd binnen 48 uur voltooid zijn. Nergens anders in Nederland vindt u een aanbieder die zo snel opereert.

Na inname wordt iedere auto met zorg geïnspecteerd. We maken hierbij een overzicht van de acties die ondernomen moeten worden om de auto weer in optimale staat op te leveren. Dit overzicht krijgt u direct en digitaal van ons teruggekoppeld, samen met een heldere prijsindicatie voor het traject. We vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent.

U bent natuurlijk niet gebonden aan het gehele traject. Indien gewenst verlenen wij alleen de diensten die nodig zijn om de auto voor de volgende berijder in orde te maken. Op die manier houdt u de kosten laag en vermeerdert u toch de autowaarde. Gelijk na inname kunt u digitaal het kostenoverzicht inzien.  

Vraag nu een inspectie aan

Gelijk een afspraak maken voor de intake? Dat kan via onderstaand formulier.

Auto verkoopklaar binnen 48 uur

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze!