Stap 2.

Occasion

Schadeherstel

Grondig Schadeherstel - Verkoopklaar.nl

Zodra de inspectie is voltooid kunnen onze vakmensen met de auto aan de slag. In stap 2 is het aan ons schadeherstelteam om de reparaties uit te voeren die met u zijn afgesproken. Hier wordt met nieuwe, slimme oplossingen gewerkt om de auto in optimale vorm terug te brengen.

Onze mensen hebben ruime ervaring met het opknappen van grote en kleine gebruikssporen. Zo herstellen wij:

Spotrepair

Is een plaatselijke, cosmetische bewerking. Hierbij repareren we eerst de beschadiging. Vervolgens wordt het gedeelte gespoten. Door de uitspuittechniek spuiten we alleen het gerepareerde gedeelte. Dit scheelt tijd en geld.

Velgen

Alle soorten schades aan velgen kunnen wij repareren. Krassen vrezen wij bijv. weg met een draaibank. Vervolgens spuiten we de kras weer in de kleur van de velg. Diepere krassen vullen we eerst op met lasmateriaal.

Autobekleding

Er kan bijv. een brandgat in de stoel zitten. Wij voeren diverse soorten reparaties uit, van het bekleden van de autostoel tot het bekleden van het gehele interieur.

Dashboard

Er kan bijv. een gat in het dashboard ontstaan door een carkit. Wij kunnen een volledige dashboard reparatie uitvoeren.

Bumper

Steenslag of fout inparkeren kan schade aan de bumper veroorzaken. Bij de reparatie maken we o.a. gebruik van spotrepair. Dankzij spotrepair is het bij een kleine schade niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Koplampen

Door weersinvloeden wordt de UV-coating van de koplampen aangetast. Met als gevolg doffe koplampen. Hierdoor is de auto minder goed zichtbaar en kan het zelfs consequenties hebben voor de APK-keuring. Wij herstellen en polijsten de doffe koplampen.

Autoruiten

Wij repareren ruitschades van ster/pit in de ruit tot het vervangen van complete autoruiten.

Lakschade

Lakschade repareren wij o.a. met spotrepair. Dankzij spotrepair is het bij een kleine lakschade niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Steenslag

Steenslag repareren wij o.a. met spotrepair. Dankzij spotrepair is het bij een kleine schade niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Krassen verwijderen

Uw auto kan diverse krassen oplopen. Wij werken met diverse technieken, zoals spotrepair. Dankzij spotrepair is het bij een kleine schade niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje is snel verholpen met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken kunnen van binnenuit worden verwijderd, waardoor we niet hoeven te plamuren of spuiten.

Aan onze monteurs de taak om de gebruikte auto weer als nieuw op te leveren. Is er geen schade aan de auto? Dan komt de auto gelijk bij onze schoonmaakspecialisten terecht.

U bent natuurlijk niet gebonden aan het gehele traject. Indien gewenst verlenen wij alleen de diensten die nodig zijn om de auto voor de volgende berijder in orde te maken. Op die manier houdt u de kosten laag en vermeerdert u toch de autowaarde. Gelijk na inname kunt u digitaal het kostenoverzicht inzien.  

Vraag nu een inspectie aan

Gelijk een afspraak maken voor de intake? Dat kan via onderstaand formulier.

Auto verkoopklaar binnen 48 uur

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze!