Stap 5.

Occasion

Klaar voor de verkoop

Auto verkoopklaar!

Na het doorlopen van alle stappen, is de auto Verkoopklaar! Binnen 48 uur en zonder dat u er naar om heeft gekeken. Samen bekijken we nu of alles naar tevredenheid is en of er meer is dat we voor u kunnen doen.  

Zo delen wij graag onze kennis van verkoop, bijvoorbeeld bij het vinden van een nieuwe bestemming voor de auto. Tenslotte zou onze dienstverlening niet compleet zijn zonder dat  wij de auto op de gewenste plaats en tijd bezorgen! Wilt u de auto in ons centrum ophalen, of heeft u liever dat we hem gelijk in een etalage plaatsen? Het is onze taak u zo gemakkelijk mogelijk te maken, dus vraagt u gerust naar de mogelijkheden!

U bent natuurlijk niet gebonden aan het gehele traject. Indien gewenst verlenen wij alleen de diensten die nodig zijn om de auto voor de volgende berijder in orde te maken. Op die manier houdt u de kosten laag en vermeerdert u toch de autowaarde. Gelijk na inname kunt u digitaal het kostenoverzicht inzien.  

Vraag nu een inspectie aan

Gelijk een afspraak maken voor de intake? Dat kan via onderstaand formulier.

Auto verkoopklaar binnen 48 uur

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze!