VERKOOPKLAAR MAKEN

Nieuw

Een nieuwe auto is een waanzinnig cadeau – voor uzelf, uw klant of misschien wel een geliefde. Daarom zorgen wij voor een bijpassende onthulling waarmee de verrassing nog mooier wordt. Want zodra de strik wordt losgetrokken of het doek afglijdt, verschijnt er een oogverblindend blinkende auto. Of deze nu splinternieuw is of reeds een aantal gereden kilometers telt: er staat een droom op vier wielen.

Iedereen verdient een dergelijke beleving, de bijzondere ervaring om overrompeld te worden met iets moois. Daarom is deze behandeling bij ons geen uitzondering, maar een vast onderdeel van onze dienstverlening. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij voor een onthulling welke past bij de auto en, nog belangrijker, de nieuwe eigenaar. Houdt u van groots, dan houden we ons niet in. Geeft u de voorkeur aan een bescheiden aflevering, dan volgen wij uw wens. Alles om van uw plaatje, het perfecte plaatje te maken.

Het speciale gevoel dat een nieuwe auto geeft, begint bij de onthulling. Daar dragen wij graag aan bij.

Maak meteen een afspraak

Gelijk een afspraak maken voor de intake? Dat kan via onderstaand formulier.

Auto verkoopklaar binnen 48 uur

Uw auto binnen 48 uur weer als nieuw, klaar voor de verkoop. Wij zijn daarmee de meest efficiënte en kostenbesparende keuze!